Directievervoer

Directievervoer behoort tot één van onze exclusieve service. Als u zakelijk rijdt wilt u representatief voor de dag komen en het liefst tijdens de reis nog voorbereidingen treffen. Wilt u zich geen zorgen maken of u wel op tijd bent voor uw volgende afspraak? Dan is directievervoer van City Taxi voor u de oplossing. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief, hoogstaand en onderscheidend vervoer.   U kunt online uw reservering maken. Wilt u direct een taxi, of bent u benieuwd naar onze prijzen? U kunt ons altijd bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Comfortabel reizen

In uw rol als directielid wilt u natuurlijk comfortabel reizen en bent u vaak onderweg naar vergaderingen, lezingen en conferenties. City Taxi bied daarom ook een ontspannen rit aan waarbij u in alle comfort nog werkzaamheden tijdens de reis kunt voorbereiden. Deze service bieden wij aan voor een aantrekkelijke prijs.

Professionele chauffeurs

Onze professionele chauffeurs staan klaar om u vlot, veilig en comfortabel van A naar B te brengen. Door jarenlange ervaring zullen zij ervoor zorgen dat u in alle rust op tijd voor uw volgende afspraak bent. Daarnaast bestaat ons wagenpark uit verschillende luxe en representatieve auto’s zodat u met comfort en de juiste uitstraling aankomt.

Privé chauffeur

U kunt op verschillende manieren gebruik maken van onze directievervoer. Hecht u waarde aan luxe, kwalitatief en onderscheidend vervoer? Dan biedt de mogelijkheid tot een privé chauffeur uitkomst. U kunt ook eenmalig gebruikmaken van onze directievervoer service voor een belangrijke conferentie of meeting. Neemt u al een jaar lang elke dag dezelfde rit? Wij kunnen u dan een scherpe prijs aanbieden, zodat u te allen tijde een beroep kunt doen op onze chauffeurs.

Directievervoer tarief

Wij brengen u van A naar B tegen een scherpe prijs.
Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Taxi nodig?

Meer diensten

BOEK NU EENVOUDIG EEN TAXI

ERVARINGEN

Jij bent heel professioneel en snel. Ik heb je diensten aanbevolen aan al mijn vrienden!

Andy Jonas
De taxi bus stond optijd voor de deur en wij hadden retour gekozen en ook terug reis verliep goed ook optijd bij Schiphol om ons op te halen.
Lucia Smit
Vandaag opgehaald. Op tijd. Een hele leuk gesprek gehad met de chauffeur. Ga zo door. Voor de terugreis heb ik ze ook besteld
Cory Wilson

WHATSAPP

DIRECT CONTACT

OPENINGSTIJDEN

00:00 – 23:59 (!)
7 dagen per week