Groepsvervoer

Wij bieden groepsvervoer aan voor bijvoorbeeld uw vriendengroep, familie of personeel. Onze luxe minibusjes bieden plaats aan groepen van verschillende groottes, waardoor wij meerdere Hebt u groepsvervoer nodig voor bijvoorbeeld uw vriendengroep, familie of personeel? Onze luxe minibusjes bieden plaats aan groepen van verschillende grootte, waardoor wij meerdere personen tegelijkertijd kunnen vervoeren. Bestel online uw taxi voor een aantrekkelijke prijs. City Taxi zorgt ervoor dat jullie vlot en veilig bij uw bestemming aankomen. Wilt u direct een taxi? U kunt ons altijd bellen.

Juiste Comfort

Wij bieden altijd een passende oplossing met het juiste comfort. U kunt namelijk voor verschillende redenen de vervoerswens hebben voor groepsvervoer. Denkt u eens aan bedrijfsuitjes, een familiedag, vriendenweekend, maar ook voor een avond stappen. In deze situaties kan groepsvervoer gemakkelijk én voordelig zijn.

Taxibusje

Als u met meer dan vier personen reist kan het comfortabel zijn om gebruik te maken van een taxibusje. Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en vervoeren graag uw gezelschap in één keer. U kunt ontspannen reizen zonder ergens naar om te hoeven kijken. Bij City Taxi willen wij u als klant graag ontzorgen op het gebied van reizen.
Wij hebben een divers wagenpark waardoor wij verschillende vervoerswensen optimaal kunnen vervullen.

Groepsvervoer tarief

Wij brengen u van A naar B tegen een scherpe prijs.
Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Taxi nodig?

Meer diensten

BOEK NU EENVOUDIG EEN TAXI

ERVARINGEN

Vandaag opgehaald. Op tijd. Een hele leuk gesprek gehad met de chauffeur. Ga zo door. Voor de terugreis heb ik ze ook besteld
Cory Wilson
De taxi bus stond optijd voor de deur en wij hadden retour gekozen en ook terug reis verliep goed ook optijd bij Schiphol om ons op te halen.
Lucia Smit

Jij bent heel professioneel en snel. Ik heb je diensten aanbevolen aan al mijn vrienden!

Andy Jonas

WHATSAPP

DIRECT CONTACT

OPENINGSTIJDEN

00:00 – 23:59 (!)
7 dagen per week